dilluns, 1 de juny del 2009

comunicat del delegat Patupí


El col·lectiu l’Enclusa és una iniciativa d’una quarantena de persones d’edats i vides diferents, que ens hem proposat obligar-nos a fer entrar l’art a la vida de la gent, sigui al carrer, a casa, al bar o a la plaça; on calgui, on faci falta. Nosaltres volem que vegis que pots passejar amb bicicleta pels terrats, o saltar de fanal en fanal a la nit perquè ningú et pugui veure i així poder espantar els gats (siguin quins siguin), o posar una illa de vianants un dijous a la tarda. Nosaltres som, doncs, la gent que t’ensenya que la vida no és plana sinó que és una forma amb diferents cantells, volums, llums.

Som els acomodadors autogestionats i horitzontals que t’ensenyen tot just la primera porta, il·luminada per la petita llanterna que hem aconseguit fer funcionar provant quasi totes les piles del contenidor de la plaça.

I a part d’això, som actius: pel dijous 18 de Juny estem organitzant un recital de poesia a la terrassa del bar l’Illot on contarem amb la presència de l’Enric Casasses, de la Ivette Nadal i del Misael Alerm. Estigueu atents als cartells.


Delegat Patupí, (el que surt a la fotografia) portaveu del Col·lectiu l’Enclusa.

1 comentari:

  1. m'encanta :)
    arribaràs lluny delegat Patupí!
    el teu club de fans t'apoiarà sempre ;)

    fins demà =)

    ResponElimina